Vad är du tacksam över i ditt liv?

Dag 11 i Josefines #yogareflekteradela utmaning. Vad är du tacksam över i ditt liv?

Jag har i några veckor nu, startat varenda morgon med att göra 30 minuters yoga. Det är en fantastisk liten stund som jag har för mig själv som ger mig så mycket. Det väcker hela min kropp, både psykiskt och fysiskt. Jag får starta i lugn och ro vilket gör att jag (ihop med J) kan hantera två trötta små troll väldigt mycket bättre än förut, min egen trötthet går inte ut över alla andra längre.

Jag avslutar alltid med att blunda, sittandes med benen i kors, i sukhasana, padmasana eller siddhasana, med händerna över hjärtat och tackar för allt fint som jag har i mitt liv och som kommer in i mitt liv. Jag tackar för min familj, för vänner, specifika händelser, nya människor som har kommit in i mitt liv och jag tänker lite extra på dem som behöver det.

Jag är tacksam över att jag har öppnat mina ögon och ser allt fint som kommer till mig. Att jag vågar känna på känslor som är jobbiga, att jag vågar visa när jag är lycklig, att jag vågar visa mina sorger och smärta, att jag vågar ta emot från andra. Jag är tacksam över perioder i mitt liv som har gjort att jag bara har sett svart, när jag har legat på backen och kippat efter andan. Det är de jävligaste stunderna som har stärkt mig. Att visa tacksamhet är nog det lättaste, och viktigaste vi kan göra mot varandra ♥

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *