Hur kan jag fortsätta ge mig själv tid för yoga och reflektion?

Dag 14, sista dagen i Josefines #yogareflekteradela challenge. Hur kan jag fortsätta ge mig själv tid för yoga och reflektion? 

Jag tror faktiskt inte att det blir så svårt att fortsätta ge mig själv den här tiden, jag har varit på väg en stund innan denna utmaningen började, men den har också gett mig massa insikt om hur viktigt det är för mig.

I morse så tänkte jag, “åh jag orkar inte byta om för att göra yoga”. Men det är i precis de stunderna som jag har lärt mig att det är då jag behöver det som mest. När jag är trött mentalt så finns det inget bättre. Det är inget måste att jag ska göra yoga, igår blev det ingenting och det var inte mer med det, men idag behövde jag det efter en lite tröttsam gårdag och min energi var tillbaka efter att bara ge mig 30 minuter på yogamattan.

Det är i precis de stunderna när vi tänker “jag har inte tid” eller “jag orkar inte” som kroppen faktiskt behöver den stunden för sig själv. För att ladda upp. Lite som jag har sett nån bild på Instagram “What if we recharge ourself as often as we did our phones”. Med den stressen vi har i våra liv med att vi ska kunna allt, göra allt och hinna allt så måste vi ta oss tiden till vad det egentligen är som ger oss energi och vad som tappar oss för energi. Ibland måste man såklart göra tråkiga saker, that’s life, men vi måste ta oss tid till att prioritera oss själva.

Jag avslutar 14 dagars reflektion med att säga: ge dig själv tiden ♥


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *