Hur ser ditt drömliv ut om 10 år?

Dag 13 i Josefines #yogareflekteradela. Hur ser ditt drömliv ut om 10 år?

Det är så konstigt att tänka på att om tio år är jag inte ens 40 år, vår äldsta är 18 och vår minsta är 14,5 år. Jag blir nästan lite svettig. Inte för att jag närmar mig 40 men för att vi har så stora barn då, det är ju helt galet. Tänk, då har jag glömt alla de där små sakerna som jag tjatade om senast idag, gå ner och borsta tänderna, torka upp efter dig, hoppa inte i soffan, putta inte ner din syster från vinden, skrik inte . . Då har vi helt andra saker att tjata om. Små barn små problem, stora barn stora problem I guess.

E börjar sitt sista år på gymnasiet och V ska börja i nionde klass.

Jag önskar att vi har möjligheten till att resa så fort vi får chansen. Att jag och J, tillsammans med barnen får upptäcka alla världens  hörn. Att vi får uppleva olika kulturer och se att inte alla lever under de samma privilegierna som oss. Njuta av att bara ligga på stranden. Snorkla i något hav. Dra på yogaretreat i Indien. Besöka fattiga byar. Smaka på alla världens konstiga maträtter. Ge till dem som behöver.

Jag önskar att jag har tiden till att ge mer av mig själv till andra. Om det blir genom yoga, meditation eller coachning vill tiden utvisa. Men det är det jag älskar med jobbet jag har i dag, mötet med människor.

Jag önskar att min lilla plattform Begin.within har vuxit. Att jag på något sätt fortsätter med mitt skrivande. Att jag kan sitta och tänka tillbaka tio år när allt startade och bli varm inombords, att resan har fortsatt. Att jag med hjälp utav Begin.within har något ännu större, min egna lilla tribe.

Det är skrämmande men samtidigt så jäkla befriande att få drömma på det här sättet. Att jag vågar drömma utan att tänka, “nej det där kan jag inte”. Det finns ingen limit. Det jag sänder ut, är det jag får tillbaka ♥


 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *